top of page

Hydrafacial

THE BEST SKIN OF YOUR LIFE STARTS HERE

WAT IS EEN HYDRAFACIAL?

HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die bestaat uit 3 verschillende stappen die noodzakelijk zijn om de huid te gaan verbeteren en gezond te houden. Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid. Het is een pijnloze, snelle verzorging met direct resultaat. Je vertrekt direct met een babyzacht velletje een gezonde glow, die de volgende dagen enkel nog meer gaat doorkomen.
 

Het is een diepe verzorging, maar toch is er slechts een kleine kans op irritatie, waardoor deze behandeling voor bijna elk huidtype kan!

3 STAPPEN BEHANDELING

1. REINIGING EN PEELING 
We gaan de dode huidcellen losweken en verwijderen zodat de doffe uitstraling verdwijnt en jouw producten beter opgenomen kunnen worden. We peelen de huid met een vloeistof op basis van glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur werkt mooi op structuurverbetering van de huid, denk aan grove poriën en fijne lijntjes en rimpeltjes. Salicylzuur kan als enige zuur in de poriën dringen om daar de talg te gaan verweken, zodat we deze bij de volgende stap goed kunnen verwijderen.

2. EXTRACTIES EN HYDRATATIE 
Bij deze stap wordt alles wat niet in de poriën thuishoort, verwijdert. Denk aan zwarte puntjes, overtollig talg, vuil, zweet, make-upresten,.. Dit zie je op het einde van de behandeling ook terug in het afvalbakje.

3. INSLUIZEN EN BESCHERMEN <

Als laatste stap gaan we de poriën terug sluiten en de gezondheidscocktail voor de huid insluizen. Deze gezondheidscocktail bestaat uit hyaluronzuur, peptides en antioxidanten. We gaan dus zowel hydrateren, anti-aging werken en de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

PERSONALISEER JOUW HYDRAFACIAL

Upgrade jouw hydrafacial naar wens, dit kan op verschillende manieren: 

1. VERSCHILLENDE OPZETSTUKKEN  
We kunnen de reinigingsstap uitvoeren met verschillende opzetstukken. Elk opzetstuk heeft een andere intensiteit qua exfoliatie.
We bepalen in overleg met jou steeds voor welk opzetstukje we gaan, volledig aangepast aan jouw wensen en de noden van je huid.

2. HOGERE PEELINGCONCENTRATIE

We kunnen het percentage van de peeling verhogen om zo de intensiteit van de excfoliatie aan te passen. 
Het standaard percentage in een signature hydrafacial is 7,5%, deze kan verhoogd worden naar 15% en 30%.
Wil je dus een upgrade in jouw peeling? Kies dan voor 1 van volgende hydrafacial formules: Clarifying, deluxe, platinum of beauté exclusive.

 

 

3. BOOSTER OP MAAT + LED
Wil je graag huidproblemen aanpakken of wil je ook de optimale huidverbetering? Dankzij een booster kunnen we volledig op maat van de noden van je huid gaan werken: of het nu gaat om hydratatie, pigmentatie, roodheden aanpakken, anti-aging, ... voor elk huidprobleem of conditie is er wel een booster! (inbegrepen bij een deluxe, platinum of beauté exclusive formule)

4. LYMFEDRAINAGE 

Wil je dé ultieme hydrafacial ervaring?
Voeg dan zeker lymfedrainage toe aan je behandeling. Naast een ontspannende werking is het ook een ware detox voor je huid: het voert afvalstoffen af, stimuleert de doorbloeding en verstevigt de huid. 

Naast een betere bloedcirculatie zorgt deze extra toevoeging voor een betere vochtcirculatie & vochtafdrijving. Het spreekt voor zich dus dat lymfedrainage zwelling zal verminderen en je huid er strakker laat uitzien.

(inbegrepen bij een platinum of beauté exclusive formule)

ONZE HYDRAFACIAL FORMULES:

BEAUTÉ EXCLUSIVE
Onze exclusieve 'huisformule': all-in beleving met maximale huidverbetering als resultaat.
Onze beauté exclusive bestaat uit een platinum hydrafacial aangevuld met dermaplaning om de producten nog beter te laten opnemen & een oog of lip serum. Door al deze opties samen te kiezen, geniet je van een pakket - voordeelprijs.
 

Deze formule bevat: 

 • Dermaplaning 

 • Lymfedrainage

 • Signature hydrafacial

 • Booster op maat

 • PERK Eye of lip booster 

 • Led licht therapie 

 • Nek & schouder massage 

PLATINUM HYDRAFACIAL
Dé ultieme hydrafacial ervaring!
Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainge, waarna je huid voorzien van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED licht therapie.

 

Deze formule bevat: 

 • Lymfedrainage

 • Signature hydrafacial

 • Booster op maat

 • Led licht therapie 

 • Nek & schouder massage 

DELUXE HYDRAFACIAL
Je huid krijgt alle essentiele onderdelen en voordelen van de signature hydrafacial terwijl je specifieke huidproblemen of behoeftes kan laten aanpakken via boosters. Tevens kan bij deze formule ook het peelingpercentage worden aangepast.

 

Deze formule bevat: ​​

 • Signature hydrafacial

 • Booster op maat

 • Led licht therapie 

 • Nek & schouder massage 

CLARIFYING HYDRAFACIAL 

Hoger percentage zuren, waardoor het ideaal is bij onzuiverheden / een onzuivere huid.

We sluiten af met blauw led licht om de acne-bacterie te doden.
 

Deze formule bevat: 

 • Signature hydrafacial 

 • Hogere peelingconcentratie 

 • Blauw led licht therapie 

SIGNATURE HYDRAFACIAL

Standaard hydrafacial van 30 minuten.
Deze behandeling reinigt diep - voert extracties uit en hydrateert uw gelaat, gebruikmakend van onze super serums gevuld met anti-oxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

EXTRA TOEVOEGINGEN: 


Dermaplaning: 
Verhoogt de opname van de actieve werkstoffen met maar liefst 60%.

PERK lip / ogen:
Oog of lip serum dat wordt toegevoegd tijdens de behandeling om ook deze meer gevoelige zone te kunnen aanpakken. 
Tevens krijg je dit serum mee naar huis, om ook daar verder te werken op deze zone.

CONTRA-INDICATIES

We voeren de behandeling niet uit bij zwangerschap, borstvoeding, actieve infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziekten, actieve zonnebrand en bij gebruik van roaccutane of andere huidverdunnende medicatie.

Je mag voor de behandeling:

 • 7 dagen geen zuren gebruiken in jouw producten

 • 7 dagen geen Botox of 10 dagen geen fillers hebben laten plaatsen

 • niet juist een laserbehandeling hebben ondergaan

 • niet in de zon zitten

NAZORG

 • Je moet minstens SPF30 gebruiken om pigmentatie te voorkomen. Dit geldt voor elke huidverbeterende behandeling. Ook vermijd je 72u best blootstelling van jouw gelaat aan de zon.

 • Je kan tijdelijk irritatie, roodheid of schilfering ervaren. Dit duurt normaal maximum 72u.Dit is echter zeer uitzonderlijk bij een Hydrafacial.

 • Je mag 2 weken geen andere agressieve peelings of laserbehandelingen ondergaan.

 • Je mag 7 dagen geen zuren gebruiken in jouw thuisverzorging. Informeer of jouw producten dit bevatten.

 • Na een Hydrafacial worden jouw producten veel beter opgenomen. Als je thuis producten gebruikt met slechte ingrediënten (denk aan: parabenen, alcohol, parfum,..) dan kan daardoor een reactie optreden. Wij kunnen enkel met onze producten 100% garanderen dat dit niet voorvalt. Deze producten zijn gemaakt om diep in de huid te gaan en bevatten geen schadelijke ingrediënten.

bottom of page