top of page

Facials

WAAR HUIDVERBETERING EN ONTSPANNING PERFECT SAMENGAAN

Ontspannende gezichtsbehandeling

Voor elke huid een oplossing 

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Dit doen we door de unieke combinatie van behandelingen én (thuis)producten. Tijdens onze behandelingen gebruiken wij producten die een hoge concentratie innovatieve en natuurlijke ingrediënten bevatten. Alle producten zijn ontwikkeld door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. IMAGE Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische en natuurlijke bestanddelen en past de laatste wetenschap toe met klinisch bewezen resultaat.
 
Tijdens een Facial verwennen wij jouw huid met onze innovatieve producten. We reinigen de huid van onzuiverheden wat resulteert in een gezonde teint en een stralende huid. Direct zichtbaar resultaat is haalbaar doordat wij de behandelingen afstemmen op jouw huid. Tijdens de Facial maken wij gebruik van krachtige enhancers, zoals: hyaluronzuur, antioxidanten, retinol, stamcellen en vitamince C.

MEET & TREAT 

Is het jouw eerste afspraak bij ons? Dan adviseren we onze meet & treat formule.

We werken namelijk steeds gericht op verbetering van de huid en kunnen via een huidanalyse specifieker bepalen welke behandelingen of producten voor jou geschikt zijn.


Bij een meet & treat starten we met een huidscan d.m.v. ons huidanalyse toestel.
Op basis van die analyse gaan we gericht te werk: zowel tijdens jouw behandeling als naar thuisproducten toe. Uiteraard ben je niet verplicht om producten bij ons aan te kopen, al geven we graag mee dat we enkel met onze producten het gewenste resultaat kunnen beloven. 70% van jouw resultaat bereik je namelijk door een goede thuisverzorging op maat.
De overige 30% door een professionele behandeling in het salon, omdat we hier net iets dieper in de huid kunnen inwerken.

Inbegrepen in de meet & treat is een eerste kennismakingsbehande
ling van +- 60 minuten.
+ Je krijgt een gepersonaliseerd huidpaspoort mee naar huis, zodat je alles nog even kan overlopen en perfect weet welke producten jou worden geadviseerd.

90 minuten - € 95,00

Onze formules

We werken steeds op maat van jouw huid en volgens jouw huidpaspoort, dus daarin kan elke facial verschillen. 100% volgens jouw eigen behandelplan en naar jouw eigen behoeften. Naast verbetering ook nood naar ontspanning? Alle facials worden zo aangepast dat er een mooie balans is tussen een probleemgerichte aanpak als ook het ontspannende aspect. Toch bepaalde wensen? Jij geeft het aan bij de intake en wij maken het persoonlijk naar jouw eigen behoeften. Het belangrijkste is dus vooral welke formule je uitkiest. Naargelang de upgrade die je kiest, zullen er steeds extra's aan worden toegevoegd, gebruiken we meer geavanceerde technieken of zullen producten zoals een masker een upgrade krijgen.

BEAUTÉ DELUXE

Onze huisformule voor een all-in facial ervaring.

We combineren hier verschillende technieken en apparatuur om een maximaal resultaat te bekomen. Zo wordt aan deze facial o.a. dermaplaning toegevoegd, omdat dit bijdraagt aan een betere opname van actieve ingredïenten; Combineren we verschillende peelings en maskers, afhankelijk van jouw huidbehoeften en voegen we lymfedrainage en extra led licht therapie toe. 

90 minuten

€145,00

BLISS & BUBBLE

Zuurstofbehandeling voor een direct resultaat. Ideale eerste kennismaking door de combinatie van een milde peeling en een zuurstofmasker.

Laat zelfs de meest doffe huid stralen met de krachtige mix van onder andere fruitenzymen, stamcellen, vitamine C en hyaluronzuur. De bubbels worden verzorgd door het O2 lift masker en geven een extra zuurstof-boost. Voor een geëgaliseerde teint, verbeterde hydratatie, meer volume en vooral een onuitwisbare indruk.
 

60 minuten

€95,00 

ADVANCED 

Level up met de advanced formule. Een manuele facial aangevuld met gepaste apparatuur en/ of product upgrade op maat van jouw huid.

We bespreken samen jouw huidbehoeften en wensen en gaan aan de slag met verschillende  geavanceerde technieken en/of producten.
Is het nu een extra peeling toevoegen, jouw huid de zuurstofboost geven waar het naar vraagt of eerder meerdere extracties toevoegen, ... We combineren al onze technieken om hogere resultaten te bekomen.

60 minuten

€115,00 

BASIC

Manuele facial op maat.

Facial gericht op huidverbetering, volledig op maat van jouw wensen en behoeften. Is het nu nét die ontspanning die je nodig hebt of kom je toch voornamelijk voor resultaat. Tijdens de intake bespreken we samen jouw behoeften.


60 minuten
€85,00 

bottom of page