top of page

Peelings

NEXT LEVEL HUIDVERBETERING

Wil je je huid een intensieve behandeling geven om een huidprobleem effectief aan te pakken en snel huidverbetering te bewerkstelligen? Dit bereik je met onze intensieve peelings.
Tijdens een peeling wordt er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderd waardoor oneffenheden, fijne rimpels en lijntjes, acné of littekens minder zichtbaar worden. Door het hoge percentage van werkzame stoffen worden ook de diepere huidlagen bereikt, waardoor er een versnelde werking optreedt. 

1IMAGE-peel.jpeg

Hoe gaan wij hier in het salon te werk bij een peeling?

Een peeling is steeds aan te raden in kuurvorm voor het beste resultaat. 
Op deze manier kunnen wij de behandeling ook op een zachte manier gaan opbouwen.

Wij behandelen dan ook NOOIT op een onvoorbereide huid en we raden altijd aan om de door ons aanbevolen producten te gaan gebruiken. Dit is niet om jullie op kosten te jagen, maar enkel met onze producten kunnen wij resultaat garanderen en eventuele irritatie voorkomen. 
Voorbeeld: We behandelen tot in de dieper liggende huidlaag, waardoor ook de producten die je daarna thuis gaat gebruiken zo diep kunnen inwerken. Gebruik je dan bijvoorbeeld een product met parfum in verwerkt, dan kan deze ook zo diep inwerken en irritatie geven, met zelfs pigmentatieschade tot gevolg.

1peels.jpeg

Image skincare peelings

De peelings van IMAGE Skincare hebben verschillende dieptewerkingen, variërend van level I tot en met level III. Alle level I peelings zijn gebaseerd op de werking van enzymen. De peelings vanaf level II bevatten zuren, die tot diep in je huid hun werk doen.

Hieronder vind je een handig overzicht van onze peelings met bijhorende level. We geven dit enkel mee ter informatie van de producten, want de peelingintensiteit wordt steeds samen besproken en opgebouwd in een behandelplan.
Wij als skincoach kunnen jou hierin het beste begeleiden, daarom bespreken we eerst samen de mogelijkheden.

Level I peelings

THE SIGNATURE FACELIFT

Eén van onze populairste peelings, ontwikkeld op basis vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Dit zijn ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. De I PEEL - The Signature Facelift behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop, zelfs al na één behandeling!

Voor wie?

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de gedehydrateerde huid, de huid met roodheden / couperose, rosacea, gevoelige huid en lichte vormen van acne. Ook geschikt na cosmetische ingrepen en microdermabrasie.

ORMEDIC LIFT 

een combinatie van pompoen-, passievrucht-, papaya- en ananasenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid - die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid - weer opgeladen. I PEEL – Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.
Voor wie?

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de geïrriteerde, gevoelige en gedehydrateerde huid, imflammatoire huidproblemen en de huid in disbalans. Geschikt tijdens de zwangerschap/borstvoeding. 

Level II peelings

WRINKLE LIFT

I PEEL - Wrinkle Lift (Forte) Peel is ontwikkeld op basis van aloë vera met 30% of 45% glycolzuur en 1% retinol. Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Het unieke ingrediënt Buddleja Davidii Stems GTM gaat huidveroudering tegen door te beschermen tegen zonschade. Daarnaast voorkomt het oneffenheden na ontstekingsreacties. Hiermee staat de I PEEL - Wrinkle Lift (Forte) behandeling voor een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid.


Voor wie?

Geschikt voor de normale tot vette huid. De huid met huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne, grove huidstructuur, volwassen acne en zonschade.

LIGHTENING LIFT

Door het gebruik van innovatieve en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van hyperpigmentatie of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. De basis van aloë vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid. Zo creëer je met deze I PEEL – Lightening Lift behandeling een egale teint.


Voor wie?

Geschikt voor alle huidtypen. Met name de huid met zonschade, hyperpigmentatie, ongelijkmatige teint, inflammatoire huidproblemen en roodheden.

ACNE LIFT

Acne op een effectieve manier behandelen? Deze peeling biedt een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

 

Voor wie?

voor gecombineerde tot vette huidtypen, (actieve) acne, acne­gevoelige huid, verwijde poriën, huid in disbalans, onzuiverheden.

Level III peelings

Advanced peel - BETA HD

De I PEEL – Advanced BHA Lift is een nog net wat intensieve behandeling dan de normale Acne Lift, ideaal om hardnekkige acne en vette huidcondities te behandelen. De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is ontwikkeld op basis van BHA (salicylzuur). Salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Op deze manier worden tijdens de I PEEL – Advanced BHA Lift behandeling actieve pustels aangepakt en zal de huid mooi gematteerd zijn na afloop. 

Voor wie?

Geschikt voor vette huidtypen, acne graad 3­-4, verwijde poriën, witte pustels. 

Voor wie is deze behandeling niet geschikt?

We voeren de behandeling niet uit bij zwangerschap, borstvoeding, actieve infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziekten, actieve zonnebrand en bij gebruik van roaccutane of andere huidverdunnende medicatie.

Je mag voor de behandeling:

  • 7 dagen geen zuren gebruiken in jouw producten

  • 7 dagen geen Botox of 10 dagen geen fillers hebben laten plaatsen

  • niet juist een laserbehandeling hebben ondergaan

  • niet in de zon zitten

Nazorg

  • Je moet minstens SPF30 gebruiken om pigmentatie te voorkomen. Dit geldt voor elke huidverbeterende behandeling. Ook vermijd je 72u best blootstelling van jouw gelaat aan de zon.

  • Je kan tijdelijk irritatie, roodheid of schilfering ervaren. Dit duurt normaal maximum 72u.

  • Je mag 7 dagen geen zuren gebruiken in jouw thuisverzorging, zowel voor als na de behandeling. Informeer of jouw producten dit bevatten.

  • Na een peeling worden jouw producten veel beter opgenomen. Als je thuis producten gebruikt met slechte ingrediënten (denk aan: parabenen, alcohol, parfum,..) dan kan daardoor een reactie optreden. Wij kunnen enkel met onze producten 100% garanderen dat dit niet voorvalt. Deze producten zijn gemaakt om diep in de huid te gaan en bevatten geen schadelijke ingrediënten.

bottom of page