1.jpg

Hydrafacial 

HydraFacial® is een non-invasieve behandeling die bestaat uit 3 verschillende stappen die noodzakelijk zijn om de huid te gaan verbeteren en gezond te houden. Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid. Het is een pijnloze, snelle verzorging met direct resultaat. Je vertrekt direct met een babyzacht velletje een gezonde glow, die de volgende dagen enkel nog meer gaat doorkomen.
 

Het is een diepe verzorging, maar toch is er slechts een kleine kans op irritatie, waardoor deze behandeling voor bijna elk huidtype kan!
 

3 stappen behandeling

1. REINIGING + PEELING
We gaan de dode huidcellen losweken en verwijderen zodat de doffe uitstraling verdwijnt en jouw producten beter opgenomen kunnen worden. We peelen de huid met een vloeistof op basis van glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur werkt mooi op structuurverbetering van de huid, denk aan grove poriën en fijne lijntjes en rimpeltjes. Salicylzuur kan als enige zuur in de poriën dringen om daar de talg te gaan verweken, zodat we deze bij de volgende stap goed kunnen verwijderen.

 

 

2. EXTRACTIES + HYDRATATIE
Bij deze stap wordt alles wat niet in de poriën thuishoort, verwijdert. Denk aan zwarte puntjes, overtollig talg, vuil, zweet, make-upresten,.. Dit zie je op het einde van de behandeling ook terug in het afvalbakje.

 

 

3. INSLUIZEN + BESCHERMEN
Als laatste stap gaan we de poriën terug sluiten en de gezondheidscocktail voor de huid insluizen. Deze gezondheidscocktail bestaat uit hyaluronzuur, peptides en antioxidanten. We gaan dus zowel hydrateren, anti-aging werken en de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De mogelijkheden op een rijtje:

images.jpeg

Signature hydrafacial

Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten,peptiden en hyaluronzuur.

hydrafacial-booster.jpeg

Deluxe hydrafacial

Je huid krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken via boosters en ledlicht.

HydraFacial-Lymphatic-Drainage-Process.jpeg

Platinum hydrafacial

D​é ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED light Therapy.

Contra-indicaties

 • We voeren de behandeling niet uit bij zwangerschap, borstvoeding, actieve infecties, koortsblaasjes, auto-immuunziekten, actieve zonnebrand en bij gebruik van roaccutane of andere huidverdunnende medicatie.

 • Je mag voor de behandeling:

  • 7 dagen geen zuren gebruiken in jouw producten

  • 7 dagen geen Botox of 10 dagen geen fillers hebben laten plaatsen

  • niet juist een laserbehandeling hebben ondergaan

  • niet in de zon zitten

Nazorg

 • Je moet minstens SPF30 gebruiken om pigmentatie te voorkomen. Dit geldt voor elke huidverbeterende behandeling. Ook vermijd je 72u best blootstelling van jouw gelaat aan de zon.

 • Je kan tijdelijk irritatie, roodheid of schilfering ervaren. Dit duurt normaal maximum 72u. Dit is echter zeer uitzonderlijk bij een Hydrafacial.

 • Je mag 2 weken geen andere agressieve peelings of laserbehandelingen ondergaan.

 • Je mag 7 dagen geen zuren gebruiken in jouw thuisverzorging. Informeer of jouw producten dit bevatten.

 • Na een Hydrafacial worden jouw producten veel beter opgenomen. Als je thuis producten gebruikt met slechte ingrediënten (denk aan: parabenen, alcohol, parfum,..) dan kan daardoor een reactie optreden. Wij kunnen enkel met onze producten 100% garanderen dat dit niet voorvalt. Deze producten zijn gemaakt om diep in de huid te gaan en bevatten geen schadelijke ingrediënten.