top of page

Hand treatments

BIAB I NN treatments

Biab is de afkorting voor 'Builder in a bottle', het is een flexibele bouwgel met een enorme hechtingskracht, waardoor deze zelfs uiterst geschikt is bij nagelbijters en corrigerend zal werken.
Hoezo corrigeert het je nagels hoor ik je denken? Wel, doordat het product self pinchend is gaat de nagel na enkele behandelingen een mooie C curve aanmaken en dus ook een mooiere vorm aannemen. Net doordat dit een flexibele gel is kan de nagelplaat nog zijn natuurlijke bewegingen nabootsen, mits een extra versteviging. = minder snel breuken dan bij vb. een harder product zoals gel of acryl.

Net omdat dit product je nagels zo dicht mogelijk bij zin eigen vorm gaat houden wordt een behandeling met BIAB ook wel eens een NN treatment genoemd = 'Naturel nail treatment'.

Geen beschadiging 

Jouw eigen nagels worden van BIAB I NN treatments dus sterker en meer symmetrisch, waardoor je dus geen beschadiging ondervindt van de nagelplaat.
Wat je wel niet kan voorkomen is dat de nagel na het stoppen met de behandeling terug de vorm aanneemt die hij voor de biab behandelingen al aan
nam.

Nagelvoorbereiding en afwerking 
Bij ons staat kwaliteit en afwerking steeds centraal. Onze vaste klanten weten intussen dat af en toe het perfectionistische kantje van mij bovenkomt bij het plaatsen van nagels. (hihi, sorry) We gaan dan ook tot in detail de nagel gaan voorbereiden met een elektrische manicure. Nagelriemen worden bijgeknipt en ook achteraf worden je nagels en handen steeds verzorgd met een nagelriemolie en handcrème.

Verlengen van de nagelplaat

In principe wordt dit product steeds aangebracht op de natuurlijke nagelplaat, dus een verlenging is niet standaard.
Je kan dit product gaan verlengen, maar niet extreem lang. (voor hele lange nagels boek je beter een gel verlenging)
Wil je toch een beetje verlengen voor een gelegenheid? Gr
oeien je nagels  vb. sterk naar beneden toe en wil je je vorm laten corrigeren? Boek dan steeds de aparte optie 'BIAB extra strong ' in onze online agenda. 
 

BIAB I NN treatment naturel
BIAB kleurtje: 'Dolly' 

bottom of page