top of page

Crystal peel

'THE POWER OF NATURE'

 

Dankzij de kracht van de natuur een vernieuwde huid in slechts 5 dagen?
Een peeling zonder zuren maar met betere resultaten dan een chemische peeling of zelfs een laser?
Ja, het kan!

De crystal peel is dé snelste manier om huidproblemen aan te pakken.

cafe-beleza.jpg

Wat is een crystal peel?

De 'crystal peel' een revolutionaire 100% natuurlijke bio-microneedling-behandeling zonder het gebruik van naalden of een machine.

De behandeling veroorzaakt geen trauma aan de huid en kan op elk deel van het gezicht of lichaam worden toegepast.

Een crystal peel behandeling stimuleert het zelf herstellend vermogen van de huid en verhoogt de cel vernieuwing met als resultaat een vernieuwde huid in slechts 5 dagen.

Ideaal in te zetten bij:

 • Oneffenheden

 • Grove porïen 

 • Melasma 

 • Pigmentstoornissen

 • Acne 

 • (Acne) littekens

 • Strae / striemen op het lichaam

 • Fijne lijntjes / rimpels

 • Rokershuiden

 • Doffe, futloze huiden
   

FOTO RECHTS: 
Resultaat na slechts 1 crystal peel behandeling. 
(er zit slechts 7 dagen verschil tussen beide foto's)
Bij hardnekkige huidproblemen zoals acne, littekens of melasma wordt een kuur van 3 beurten aanbevolen.
Maar zoals je ziet, heb je na slechts in behandeling in minder dan een week tijd alvast een heel mooi resultaat op zelfs de moeilijkste huidproblemen.

la beauté_edited.jpg
labeaute 1.jpg

Hoe werkt het?

Het hoofdbestanddeel van de Dermelar Crystal Peel zijn spicules van de Spongilla (een soort zeespons). Wanneer we deze spicules in de huid masseren, stimuleren ze een volledige vernieuwing van de huid. In tegenstelling tot een gewone peeling zal dankzij de spicules niet enkel de bovenste huidlaag verfijnen, maar zullen talgpropjes ook lossen. Die vervelende mee-eters zullen dus dramatisch verminderen! Daarom is de Crystal Peel een perfect natuurlijk alternatief voor dermabrasie behandelingen en chemische peelings. Het is een natuurlijk product en beschadigd de huid dus niet.

 

Net zoals bij microneedling, zorgen de Spongilla spicules voor microperforaties in de huid. Daardoor activeren we het natuurlijke herstelproces van de huid. Als gevolg stimuleren we ook de aanmaak van nieuwe cellen, collageen en elastine. De actieve werkstoffen zullen ook dieper en sneller opgenomen worden in de huid. Bovendien is het zo dat hoe beter producten opgenomen worden, hoe sneller ze uiteraard voor resultaat zorgen!

spongilla spicules - good to know:

Vergeleken met de microneedlingpen zijn de sponsmicronaalden groter in aantal en kleiner in omvang, waardoor het meer huidporiën kan bedekken en meer effect heeft. Tijdens deze behandeling worden ontzettend veel natuurlijke micronaaldjes zachtjes in je huid gemasseerd gedurende 5 à 15 minuten. Dit stimuleert het huidmetabolisme en bevorderd de collageen en elastine aanmaak met als resultaat een natuurlijke, veilige en effectieve huidverjonging. 
 

Na de behandeling: 

Vlak na de Crystal Peeling zal je huid branderig en tintelend  aanvoelen. Dat is volkomen normaal. De peeling blijft namelijk nog 24u verderwerken.  Daarom juist is het belangrijk om je te houden aan een 6 dagen protocol met de bijhorende nazorg producten. Dit is enorm belangrijk voor het resultaat, en dus is de aankoop van een nazorgkit VERPLICHT!  (wij voorzien deze dus standaard in de prijs van jouw eerste afspraak). Andere producten mogen de eerste 6 dagen niet gebruikt worden.

Dag 3 start stilletjes aan de vervelling, je ziet vaak het bruine pigment naar buiten komen. Dit pigment komt los van je huid. De huid zal ook wat trekkerig zijn. Ook dat is perfect normaal. Maar na 7 dagen heb jij terug een gloednieuwe, jonge en frisse huid, die straalt zoals nooit ervoor

Make-up gebruik mag na 24u, mits het gaat om minerale make-up die de huid niet gaan irriteren. De huid moet kunnen 'ademen' - bij voorkeur dus geen gebruik van make-up.
De peeling kan winter & zomer toegepast worden. Liggen zonnebaden is natuurlijk niet geadviseerd, maar buiten komen kan zonder probleem. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dermelar Crystal Peel geeft een snelle verbetering van de problemen: 80-90% van het resultaat in 1 behandeling! Voor correctie van huidproblemen zoals melasma, acné en acnélittekens wordt een kuur van 3 behandelingen aanbevolen om de beste en meest langdurige resultaten te bekomen. Tussen elke behandeling moeten minimaal 10 dagen en maximaal 21 dagen tussen zijn. 

Een aangepaste thuisverzorging is verplicht bij deze kuur! Zonder aankoop van het verplicht te gebruiken verzorgingsset wordt deze behandeling niet opgestart.  

In 5 dagen krijg je een glanzende, vernieuwde huid met een gezonde glow zonder bijwerkingen.

 

Prijs: 
€ 185,00 per behandeling

€ 450,00 per kuur van 3 behandelingen 
Nazorgkit:  €110,00  (verplicht aan te kopen bij jouw eerste behandeling
)
 

CONTRA - INDICATIES:


 

Wanneer mag ik deze behandeling niet toepassen?

 • Herpes Simplex virus

 • Eczeem / Psoriasis

 • Zwangerschap / Borstvoeding

 • Huidkanker

 • Chemotherapie

bottom of page