272988727_955409175104782_5996278920148725413_n.jpeg

OXYGEN RX 

Geeft je een boost aan zuurstof en is extreem voedend!
Tijdens deze behandeling word er een gecontroleerde hoeveelheid zuurstof gegenereerd in optimale hoeveelheden om de huid maximale voordelen te geven en te helpen en de rood-roze kleur geassiocieerd met acne, rosacea en couperose, met heldere huid te vervangen. Deze behandeling is extreem voedend en voordelig voor alle huidtypen.

De antibacteriële werking zorgt voor een erg doeltreffende behandeling van acne en een vette huid, terwijl opklarende en vaat-vernauwende eigenschappen kalmerend werken bij spatadertjes en rosacea. Oxygen Rx helpt ook bij het stimuleren van de collageenproductie. Het is een snelle, pijnloze en fijne behandeling. Het eindresultaat is een egale en stralende huid die veel strakker aanvoelt.

Tijdens deze behandeling ervaar je het bruisen van de zuivere zuurstof die de bloedcirculatie, de celvernieuwing stimuleert en de huid gehydrateerd en gerevitaliseerd achterlaat.

Wanneer je deze behandeling combineert met een van onze peelings geniet je niet alleen van de voordelen van de zuurstofbehandeling maar ook van de extra werkstoffen voor een ultiem resultaat!

 

cacao enzym peel 


We starten de behandeling zoals steeds met een dubbele reiniging, gevolgd door de cacao enzym peel. Deze heeft een inflammatoire werking en dankzij de enzymen uit ananas en papaya verwijdert deze enzymatische peeling op een milde en zachte manier dode huidcellen.

Vaak wordt deze peel als supplement beschouwt, maar wij voegen deze standaard toe aan onze oxygen treatment om het maximale uit onze behandeling te halen.

De mogelijkheden op een rijtje:

DSC_5221-2000x1200.jpeg

OXYGEN RX treatment

(incl. cacao enzym peel)
door op een veilig manier zuurstof toe te voegen gaan we de oorzaak van acne tegenwerken. Daarnaast werkt de behandeling vaatvernauwend en kalmerend bij spatadertjes en rosacea.

Part-13-1.png

Dermaplaning + OXYGEN RX

Ook de OXYGEN RX treatment kan geboekt worden in combinatie met een dermaplaning om het resultaat van de behandeling te verhogen.
Bij dermaplaning gaan we de huid vooraf exfoileren en verwijderen van donshaartjes, d.m.v. een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Op deze manier verhogen we de opname van de werkstoffen met maar liefst 60%)

272988727_955409175104782_5996278920148725413_n.jpeg

OXYGEN RX kuur 

4 behandelingen: 1x per week, 4 opeenvolgende weken.

Voor wie echt gebaat is bij deze behandeling (vormen van acne, couperose of rosacea) is een kuur van 4 weken aan te raden om de huid terug optimaal in balans te brengen.

Voordelen van oxygen rx:

  • ideaal voor wie acne, rosacea, zonneschade, erytheem en spatadertjes wil aanpakken

  • bacteriën dodende werking

  • doet haarvaatjes samentrekken

  • maakt littekens minder zichtbaar

  • wekelijkse behandeling mogelijk