HUIDADVIES op maat

Heb je altijd al willen weten welke producten bij jou passen?

of heb je specifieke huidproblemen waar je geen oplossing voor weet?
Wij helpen je graag verder! Dit kan op 2 mogelijke manieren: 

1. GRATIS ONLINE ADVIES:
door een mailtje te sturen naar:  info@beautymusthaves.be
Stuur 1 of meerdere duidelijke foto's van je huid zonder make-up en laat ons weten wat je wil bereiken met de image producten. Vervolgens mailen wij jou een korte vragenlijst door die je ons ingevuld terug mag bezorgen om een duidelijk beeld te krijgen van je huid.  Zo gaan wij voor je aan de slag en stellen wij een lijst aan producten op die specifiek bij jou passen.

2. HUIDADVIES op afspraak in de zaak: (€25,00 of gratis bij aankoop van 3+ producten)
Dit huidadvies kan je inboeken via onze online agenda tool (ga naar de pagina 'boek nu')

Je ontvangt hierbij een volledig ingevuld skin paspoort en staaltjes om aan de slag te gaan.
Ook bekijken we welke behandelingen voor jou het meest geschikt zijn. 

 

image-skincare.jpg

YOUR DAILY SKIN ROUTINE

Het beste uit jouw huid halen begint met een dagelijkse huidverzorgingsroutine. Door deze routine ‘s ochtends en ‘s avonds toe te passen werk je in een aantal stappen toe naar de beste versie van jouw huid. Iedere huid is natuurlijk anders en vraagt daarom om andere producten in jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Bij IMAGE Skincare noemen we deze huidverzorgingsroutine ‘Your Daily Skin Routine’. Binnen deze routine houden we in ieder geval de basisstappen aan: cleanse, stimulate en prevent/repair (afhankelijk van het dagdeel). Deze basis huidverzorgingsroutine kun je uitbreiden met andere producten, afhankelijk van de behoeften en aandachtsgebieden van jouw huid. Belangrijk aan een goede huidverzorgingsroutine is de combinatie van verschillende producten en een balans tussen de producten die je ‘s ochtends en ‘s avonds gebruikt.

IMAGE.Skincare_Daily.skin_.routine.schem

De perfecte huidverzorgingsroutine in 3 stappen

Stap 1: cleansen met een gezichtsreiniger

De eerste stap van het ‘Your Daily Skin Routine’ is je huid reinigen met een cleanser. Dit is zowel ‘s ochtends als ‘s avonds een erg belangrijke stap die je eigenlijk nooit mag overslaan. Een goede cleanser verwijdert ‘s ochtends overmatig talg en afvalstoffen die gedurende de nacht, wanneer de huid zich aan het herstellen en vernieuwen is, uitgescheiden worden. ‘s Avonds wil je juist dat een cleanser make-up en vuil verwijdert zodat je jouw huid klaarmaakt om de belangrijke stoffen op te nemen van de 2e stap, de stimulate.

YDSK-morning.jpg

Stap 2: Stimulate  (serum)

De tweede stap is het verzorgen en stimuleren van de huid met een product met een hoge dosering van ingrediënten die jouw persoonlijke huidprobleem aanpakken. Het serum gebruik je nadat je je huid grondig hebt gereinigd met een cleanser zodat de werkzame stoffen uit dit product optimaal worden opgenomen. Het kan dat je ‘s ochtends een andere stimulate gebruikt dan ‘s avonds, afhankelijk van de behoeften van jouw huid en jouw wensen

YDSK-evening.jpg

Stap 3: een zonnebescherming of nachtcreme 

De laatste stap van je dagelijkse huidverzorgingsroutine is ‘protect’ of ‘repair’, afhankelijk van het dagdeel. In de ochtend hebben we het over protect, dan gebruik je namelijk een verzorgende dagcrème met een zonnefilter, SPF 30 of hoger. Veel mensen denken nog steeds dat je een crème met een SPF alleen in de zomer gebruikt en dat dit tijdens andere seizoenen niet nodig is. Het is echter heel belangrijk dat je jouw huid het hele jaar door beschermt tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. In de ochtend is dit dus de laatste stap van ‘Your Daily Skin Routine’. ‘s Avonds sluit je jouw huidverzorgingsroutine af met een crème die jouw huid helpt te herstellen gedurende de nacht. Wij noemen deze stap repair. Een goede nachtcrème bevat krachtige ingrediënten die je huid voeden, herstellen en corrigeren terwijl je slaapt.