FACIALS

Voor elke huid een oplossing 

IMAGE SKINCARE

Bij IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Dit doen we door de unieke combinatie van behandelingen én (thuis)producten. Tijdens onze behandelingen gebruiken wij producten die een hoge concentratie innovatieve en natuurlijke ingrediënten bevatten. Alle producten zijn ontwikkeld door dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. IMAGE Skincare werkt uitsluitend met farmaceutische en natuurlijke bestanddelen en past de laatste wetenschap toe met klinisch bewezen resultaat.
 
Tijdens een Facial verwennen wij jouw huid met onze innovatieve producten. We reinigen de huid van onzuiverheden wat resulteert in een gezonde teint en een stralende huid. Direct zichtbaar resultaat is haalbaar doordat wij de behandelingen afstemmen op jouw huid. Tijdens de Facial maken wij gebruik van krachtige enhancers, zoals: hyaluronzuur, antioxidanten, retinol, stamcellen en vitamince C.

image-skincare.jpg
Kies zelf een facial - pakket naar wens

Afhankelijk van je tijd, budget en behoeften kunnen we een facial naar wens samenstellen.
Om het overzichtelijk te maken hebben wij 3 formules voorzien waaruit je kan kiezen. 
Samen kijken we binnenin elke formule naar de mogelijkheden afgestemd op jouw huidtype / huidbehoeften.

FLASH (30min)

Ideaal als eerste kennismaking met onze IMAGE producten of voor een snelle reiniging.

(Dubbele reiniging, exfoliatie, serum, oogverzorging, dag/nachtcreme) 
 

BASIC (45min)

Klassieke IMAGE verzorging INCLUSIEF masker, thuisadvies en staaltjes.

(Dubbele reiniging, exfoliatie, masker, serum, oogverzorging, dag/nachtcreme) 
 

RELAX (60min)

Voor wie er graag ook een beetje intenser van geniet.

(Een basisverzorging inclusief massage, thuisadvies en staaltes) 
 

O2 LIFT / 'mini-facelift' (45min)

Heb je binnenkort iets bijzonders te vieren? Dan wil je natuurlijk dat jouw huid straalt en op z’n mooist is. Probeer dan eens de IMAGE Skincare O2 Lift. Deze behandeling staat ook wel bekend als de “mini facelift” en geeft direct een liftend effect, frissere uitstraling, egalere teint en een zachtere huid.
Kortom: een huid waar je mee voor de dag kunt komen!

WAT HOUDT DE O2 lift in?

De zuurstofbehandeling van IMAGE Skincare is een luxe, ontspannende anti-aging behandeling, waarbij rimpeltjes en fijne lijntjes zichtbaar minder worden. Het is een uitgebreide en complete gezichtsbehandeling met een tweetal bijzondere elementen: de speciale enzymatische peeling en het unieke bruisende zuurstofmasker.

De enzymatische peeling, op basis van ananas en papaya, verwijdert op een milde manier alle dode huidcellen van je gezicht. De huid is daardoor optimaal in staat om een hoge dosis actieve werkstoffen op te nemen en klaar voor de volgende stap.
 

Na de peeling wordt het unieke bruisende zuurstofmasker als een gel aangebracht. Deze gel verandert in schuim, zodra het in aanraking komt met je huid. Het masker vervoert zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie van enzymen je huid in. Zo raken je cellen verzadigd.

Het zijn juist deze verzadigde cellen die direct voor een liftend effect zorgen. De collageenproductie neemt toe en de huidfunctie verbetert door de Appelstamcel technologie van IMAGE Skincare. Na de behandeling ziet je huid er direct frisser, egaler en stralender uit.

Ervaar zelf het verbluffende resultaat van deze mini facelift!
 

thumbnail.jpeg